Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Αναζητήστε στο ΠΟΔήΛΑΤΟ

Οι αναρτήσεις μας αβγαταίνουν καθημερινά (ήδη πλησιάζουν τις 1.500!) και σίγουρα με­­ρι­κές περνούν απαρατήρητες. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι τρόποι για να βρίσκουμε αυ­τό που μας ενδιαφέρει. Ας δούμε τους σημαντικότερους, παρατηρώντας τη δεξιά στή­λη από πάνω προς τα κάτω:

1. «Για το ποδήλατο». Το πρώτο κουμπί περιέχει όσα χρειάζονται για την ε­πι­κοι­νω­νί­α μας. Είναι τα βασικά που πρέπει να ξέρει όποιος θέλει να μας παρακολουθεί ή/και να συ­νεργάζεται μαζί μας.

2. «Οι αναρτήσεις μας». Παρουσιάζονται κατά χρονολογική σειρά, από τις πιο πρό­­σφα­τες στις παλαιότερες. Πατώντας τα γκρίζα βελάκια τις αναπτύσσετε ή τις «μα­ζεύ­ε­τε» ανά μήνα και έτος.

3. «Περιεχόμενα». Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα δημοσιεύματά μας ανά θε­μα­τι­κή ενότητα. Η κατασκευή των περιεχομένων είναι μια χρονοβόρα προσπάθεια που, ωστό­σο, αξίζει τον κόπο. Βρίσκεται διαρκώς υπό κατασκευή, σε μια προσπάθεια να οργανώ­νεται το υλικό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


4. «Συνεργάτες». Είναι η καρδιά του ΠΟΔήΛΑΤΟΥ. Γνωρίστε τους μαθητές μας και πε­­ρι­η­γη­θεί­τε στις φρέσκες και πρωτότυπες αναρτήσεις τους.

5. «Επιλογές». Είναι οι εικόνες που συναντάμε μετά τα δικτυακά φιλαράκια. Α­να­φέ­ρο­­νται σε θέματα που αγαπάμε ιδιαιτέρως...

6. «Ψάξτε στο ΠΟΔήΛΑΤΟ». Βρίσκεται στο κάτω μέρος του ιστολογίου, όπου μπο­­ρού­με να μεταφερθούμε άμεσα πατώντας το πλήκτρο END στο πληκτρολόγιό μας. Πρό­­κει­ται για μια αναζήτηση στο Google, η οποία όμως ψάχνει μόνο στις αναρτήσεις μας!

7. «Αφιερώματα». Τα συναντάμε στο τέλος και περιλαμβάνουν όσα δημοσιεύματα α­­να­πτύσ­σο­νται σε συνέχειες.


Λοιπόν, τι λέτε; Πάμε για ορθοπεταλιές;

(Θυμηθείτε μόνο ότι προηγούνται τα μαθήματα και τα παιχνίδια,
οι βόλτες, τα εξωσχολικά βιβλία αλλά και το χαζολόγημα!)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΠΟΔήΛΑΤΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.