Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Διαμέρισμα με θέα

Από τον Anthony12

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 85 τ.μ. που κληρονόμησα από τον παππού μου στον Δήμο Ελ­λη­νι­κού με απίστευτη θέα στο πάρκο. Θα βλέπετε το σιντριβάνι, την παιδική χαρά και την εκκλησία.

Έχει αυτόνομη θέρμανση, ευτυχώς δηλαδή, διότι στο επάνω διαμέρισμα μένει ένας γε­ρο­πα­ρά­ξε­νος που θέλει να κάνει οικονομία στο πετρέλαιο. Επίσης έχει ηλιακό θερ­μο­σί­φω­να που πρόσφατα αντικατέστησα επειδή ο προηγούμενος έσπασε. Είχε γε­μί­σει η τα­ράτσα νερά και τρέχαμε όλοι πανικόβλητοι. Ευτυχώς τα νερά δεν μπήκαν στο σπί­τι και δε χάλασαν την εντοιχισμένη κουζίνα.

Επίσης έχει 2 μπάνια για να μην τσακώνεστε ποιος θα μπει πρώτος, δύο υ­πνο­δω­μά­τι­α πολύ ήσυχα για να κοιμάστε σαν πουλάκια, ευρύχωρο καθιστικό για να ορ­γα­νώ­νε­τε βραδιές με επιτραπέζια παιχνίδια και μεγάλο μπαλκόνι για να βάλετε τα φυτά σας ή την ψησταριά σας για να τσικνίζετε τους γείτονες.

Το σπίτι είναι αρκετά άνετο και πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε την τιμή των 550 ευρώ ως ενοίκιο. Εάν όμως δε σας βολεύει μπορούμε να το συζητήσουμε και να βρούμε μία λο­γι­κό­τε­ρη τιμή. Για πληροφορίες καλέστε στο 00-5555555 και ζητήστε τον κ. Φά­νη. Αν δεν τον βρείτε ζητήστε τον αδελφό του τον κ. Γιάννη.

Μη μας καλέσετε πολύ νωρίς το πρωί γιατί κοιμόμαστε!1 σχόλιο:

δάσκαλος98 είπε...

Χα χα χα! Πολύ καλό! :))

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.