Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

Ένα Σαββατοκύριακο στην Άρτα

Από τη Nasia28

Σάββατο. Το Σάββατο το πρωί επειδή είχε πολύ ωραίο καιρό αποφασίσαμε να πάμε στη θάλασσα. Η θάλασσα ήταν μία από τις ωραιότερες που είχα δει αλλά και το τοπίο ε­πί­σης ήταν υπέροχο. Αφού κάναμε το μπάνιο μας πήγαμε απέναντι σε μια πισίνα και βγά­λα­με υποβρύχιες φωτογραφίες. Αφού φύγαμε από τη θά­λασσα συνεχίσαμε την
εκδρομή μας σε έναν υ­δρο­βιότοπο του Αμ­βρα­κι­κού. Το ιδιαίτερο χαρα­κτηριστικό της περιοχής ή­ταν ότι ο δρόμος περ­νούσε ανάμεσα από δύο θά­λασ­σες. Το βράδυ πή­γαμε βόλτα στο κέντρο της Άρτας. Στον γυρισμό σταματήσαμε και δι­α­σχί­σα­με το ιστορικό γεφύρι της.

Κυριακή. Την επόμενη μέρα επισκεφτήκαμε την Πάργα. Η παραλία ήταν μικρή αλλά ξε­χω­ρι­στή γιατί μέσα της υπήρχαν μικρές και μεγάλες πευ­κό­φυ­τες βραχονησίδες. Τη μεγαλύτερη απ’ αυ­τές την επισκεφτήκαμε κολυμπώντας και θαυ­μά­σα­­με την υπέροχη θέα της Πάργας. Αρ­γό­τε­ρα κάτσαμε και φάγαμε πάνω από την παραλία του Λύχνου. Αργά το ίδιο βρά­δυ πήγαμε για άλλη μια φορά στην πόλη και καθίσαμε στην κεντρική πλατεία.

Αυτό το ταξίδι ήταν υπέροχο και περάσαμε πολύ ωραία. Μακάρι να ξαναπάμε!

Η Περιφέρεια Ηπείρου

ΧΑΡΤΗΣ: www.hotelsline.gr


2 σχόλια:

Mariana09 είπε...

Καλά πολύ ωραία εργασία νιώθω σαν να το ζω live!!!

Nasia28 είπε...

Ευχαριστώ πολύ Mariana09 η αλείθια είναι ότι έζησα αυτό το ταξίδι και πιστεύω ότι οι εντυπώσεις μου θα ήταν ωραία να γίνουν μια ανάρτηση! ;-)

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.