21 Οκτ 2012

Ένα Σαββατοκύριακο στην Άρτα

Από τη Nasia28
Μαθήτρια της έκτης τάξης

Σάββατο. Το Σάββατο το πρωί επειδή είχε πολύ ωραίο καιρό αποφασίσαμε να πάμε στη θάλασσα. Η θάλασσα ήταν μία από τις ωραιότερες που είχα δει αλλά και το τοπίο επίσης ήταν υπέροχο. Αφού κάναμε το μπάνιο μας πήγαμε απέναντι σε μια πισίνα και βγάλαμε υποβρύχιες φωτογραφίες. Αφού φύγαμε από τη θάλασσα συνεχίσαμε την εκδρομή μας σε έναν υδροβιότοπο του Αμβρακικού. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της περιοχής ήταν ότι ο δρόμος περνούσε ανάμεσα από δύο θάλασσες. Το βράδυ πήγαμε βόλτα στο κέντρο της Άρτας. Στον γυρισμό σταματήσαμε και διασχίσαμε το ιστορικό γεφύρι της.

Κυριακή. Την επόμενη μέρα επισκεφτήκαμε την Πάργα. Η παραλία ήταν μικρή αλλά ξεχωριστή γιατί μέσα της υπήρχαν μικρές και μεγάλες πευκόφυτες βραχονησίδες. Τη μεγαλύτερη απ’ αυτές την επισκεφτήκαμε κολυμπώντας και θαυμάσαμε την υπέροχη θέα της Πάργας. Αργότερα κάτσαμε και φάγαμε πάνω από την παραλία του Λύχνου. Αργά το ίδιο βράδυ πήγαμε για άλλη μια φορά στην πόλη και καθίσαμε στην κεντρική πλατεία.

Αυτό το ταξίδι ήταν υπέροχο και περάσαμε πολύ ωραία. Μακάρι να ξαναπάμε!


Ταξίδια

2 σχόλια:

Mariana09 είπε...

Καλά πολύ ωραία εργασία νιώθω σαν να το ζω live!!!

Nasia28 είπε...

Ευχαριστώ πολύ Mariana09 η αλείθια είναι ότι έζησα αυτό το ταξίδι και πιστεύω ότι οι εντυπώσεις μου θα ήταν ωραία να γίνουν μια ανάρτηση! ;-)

Διαβάστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα