11 Μαΐ 2013

Η παράξενη αποστολή

Από τον aektzipiloto2001
Μαθητής της έκτης τάξης

Καραγκιόζης, Κοκκινοσκουφίτσα και Μέγας Αλέξανδρος

Αυτά τα τόσο διαφορετικά πρόσωπα συναντήθηκαν πρόσφατα στη Δυτική Ευρώπη. Ο Καραγκιόζης ήταν Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών. Η Κοκκινοσκουφίτσα έπρεπε να φτάσει στα δάση του Αμαζονίου για να παραδώσει άλλο ένα καλάθι με φρούτα στη γιαγιά της. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσε να διασχίσει τον Ατλαντικό γιατί εκεί παραμόνευε ο κακός λύκος, έτσι έπρεπε να περάσει από την Ευρώπη, την Ασία και έπειτα να διασχίσει τον μεγάλο Ειρηνικό Ωκεανό. Ο Μέγας Αλέξανδρος έπρεπε να κατακτήσει νέες περιοχές στα βάθη της Ασίας.

Ποτέ άλλοτε δεν είχαν βρεθεί σε τόσο περίεργη κατάσταση όλοι έπρεπε να πάνε στις αποστολές τους. Όμως υπήρχαν πολλοί εχθροί στη διαδρομή όπως: Πέρσες, κακοί λύκοι που είχαν δραπετεύσει από τα παραμύθια αλλά και ανταγωνιστές που ήθελαν να βγάλουν τον Καραγκιόζη νοκ άουτ τον Καραγκιόζη ώστε να μην αγωνιστεί.

Έτσι είπαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε όλοι να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Έπειτα από πολύ δρόμο αποφάσισαν να σταματήσουν στις Άλπεις για μια ζεστή σοκολάτα. Μετά από λίγο σταμάτησαν στα Τέμπη για να κάνουν ράφτινγκ και να πιουν έναν αποχαιρετιστήριο καφέ επειδή ο Καραγκιόζης έπρεπε να πάρει τον δεύτερο δρόμο και να πάει στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

Λίγο πριν αποχαιρετιστούν αποφάσισαν να κάνουν ένα reunion εκεί που βρέθηκαν πρώτη φορά. Οι άλλοι δύο συνέχισαν και έκαναν μια στάση στην Κωνσταντινούπολη για μπάντζι-τζάμπινγκ στον Βόσπορο. Στα βάθη της Μέσης Ανατολής αποχαιρετήθηκαν στην πύλη της Βαβυλώνας. Η Κοκκινοσκουφίτσα συνέχισε και διέσχισε τον Ειρηνικό Ωκεανό αλλά καθώς κολυμπούσε στο πιο βαθύ μέρος του κόσμου συνάντησε τον Πι και τον φίλο του, οι οποίοι τη μετέφεραν στη Νότια Αμερική, τότε η Κοκκινοσκουφίτσα πήγε τα φρούτα στη γιαγιά της και έφυγε τρέχοντας για τo reunion στη Δυτική Ευρώπη. Για να το καταφέρει αυτό πέρασε τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Τέλος όλοι ξανασυναντήθηκαν. Ο Καραγκιόζης Ολυμπιονίκης ξανά, ο Μέγας Αλέξανδρος ταλαιπωρημένος από τις μάχες και η Κοκκινοσκουφίτσα που είχε σπάσει παγκόσμιο ρεκόρ τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες που το κατείχε ο Φιλέας Φογκ και ο Πασπαρτού από το 1897 αλλά η Κοκκινοσκουφίτσα το έκανε σε 79 ημέρες!


ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Nasia28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα