Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Ενδιαφέρον!

Από την Connie11

Σας ενοχλούν τα κουνούπια τα ποντίκια, οι λεκέδες από μελάνι και οι τσίχλες στα ρού­χα σας; Θέλετε να λάμπει ο καθρέφτης σας, τα λευκά σας να είναι ακόμη πιο λευ­κά, να έχε­τε κα­θα­ρό και αγνό πάγο, να λάμπουν τα μαλλιά σας, να έχετε πε­ρισ­σό­τε­ρο χυμό λεμο­νιού, να φεύγει η μυρωδιά του κουνουπιδιού όταν μαγειρεύετε, να μη δα­κρύ­ζε­τε όποτε κα­θα­ρί­ζε­τε κρεμμύδια και οι πατάτες σας να μαγειρεύονται πιο εύ­κο­λα; Τότε διαβάστε τις πα­ρα­κά­τω συμβουλές!

 1  Τα κουνούπια έχουν ένα πρό­βλη­μα: σιχαίνονται τα αγ­γού­ρια. Αφήστε τη φλούδα τους κοντά στα μέρη που συ­χνά­ζουν!

 2  Για να έχετε καθαρό και α­γνό πάγο: Βράστε το νερό πριν το καταψύξετε...

 3  Για να λάμψει ο κα­θρέ­φτης σας: Χρη­σι­μο­ποι­ή­στε λευ­κό οι­νό­πνευ­μα.

 4  Για να βγάλετε την τσί­χλα α­πό ένα ρούχο: Βάλτε το στην κα­τά­ψυ­ξη για μία ώρα.

 5  Για να διατηρείτε τα λευκά σας όσο πιο λευκά γίνεται: βάλ­τε τα να μουλιάσουν σε ζε­στό νε­ρό με μια φέτα λε­μό­νι για 10 λεπτά.

 6  Για να λάμψουν τα μαλλιά σας: Βάλτε μια κουταλιά του γλυ­κού ξίδι στα μαλλιά σας και με­τά λούστε τα!

 7  Για να έχετε τη με­γα­λύ­τε­ρη πο­σότητα χυμού από έ­να λε­μό­νι: Βάλτε το να μου­λιά­σει σε ζεστό νερό για μια ώ­ρα και με­τά αρχίστε να το στύ­βε­τε.

 8  Για να αποφύγετε τη μυ­ρω­διά του κουνουπιδιού ό­ταν το μα­γειρεύετε: Βάλτε μια φέ­τα ψω­μί μέσα στο κου­νου­πί­δι ό­σο το βράζετε.

 9  Για να αποφύγετε τα δά­κρυ­α όταν κόβετε κρεμ­μύ­δια: Μα­σή­στε μια τσίχλα.

 10  Για να μαγειρέψετε γρή­γο­ρα τις πατάτες: Καθαρίστε τες από τη μία πλευρά μόνο.

 11  Για να βγάλετε τους λε­κέ­δες από μελάνι από ένα ρού­χο: Βάλτε μια γενναία πο­σό­τη­τα οδοντόκρεμας στους λε­κέ­δες, αφήστε τη να στε­γνώ­σει και μετά πλύντε το.

 12  Για να ξεφορτωθείτε τα πο­ντί­κια και τους α­ρου­ραί­ους: Βάλ­τε μαύρο πιπέρι στα μέ­ρη που πηγαί­νουν και θα ε­ξα­φα­νι­στούν!

ΠΗΓΗ: ;


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: διάφορα


3 σχόλια:

george pntlks είπε...

Πολύ ωραίες συμβουλές! :))

Connie11 είπε...

Eυχαριστώ:)

El είπε...

Πολύ ενδιαφέρον!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.