Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Αναζητήστε στο ΠΟΔήΛΑΤΟ

Οι αναρτήσεις μας αβγαταίνουν καθημερινά (ήδη πλησιάζουν τις 1.500!) και σίγουρα με­­ρι­κές περνούν απαρατήρητες. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι τρόποι για να βρίσκουμε αυ­τό που μας ενδιαφέρει. Ας δούμε τους σημαντικότερους, παρατηρώντας τη δεξιά στή­λη από πά­­νω προς τα κάτω:

 1  «Για το ποδήλατο». Το πρώτο κουμπί περιέχει όσα χρειάζονται για την ε­πι­κοι­νω­νί­α μας. Είναι τα βασικά που πρέπει να ξέρει όποιος θέλει να μας παρακολουθεί ή/και να συ­­νερ­γά­ζε­ται μαζί μας.

 2  «Οι αναρτήσεις μας». Παρουσιάζονται κατά χρονολογική σειρά, από τις πιο πρό­­σφα­τες στις παλαιότερες. Πατώντας τα γκρίζα βελάκια τις αναπτύσσετε ή τις «μα­ζεύ­ε­τε» ανά μή­να και έτος.

 3  «Περιεχόμενα». Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα δημοσιεύματά μας ανά θε­μα­τι­κή ε­νό­τη­τα. Η κατασκευή των περιεχομένων είναι μια χρονοβόρα προσπάθεια, ωστό­σο αξίζει τον κόπο. Βρίσκεται διαρκώς υπό κατασκευή, σε μια προσπάθεια να οργανώ­νεται το υλικό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


 4  «Συνεργάτες». Είναι η καρδιά του ΠΟΔήΛΑΤΟΥ. Γνωρίστε τους μαθητές μας και πε­­­ρι­η­­γη­­θεί­­τε στις φρέσκες και πρωτότυπες αναρτήσεις τους.

 5  «Επιλογές». Είναι οι εικόνες που συναντάμε μετά τα ιστολόγια που προτείνουμε. Α­­να­­φέ­­ρο­­­νται σε θέματα που αγαπάμε ιδιαιτέρως...

 6  «Ψάξτε στο ΠΟΔήΛΑΤΟ». Βρίσκεται στο κάτω μέρος του ιστολογίου, όπου μπο­­ρού­με να μεταφερθούμε άμεσα πατώντας το πλήκτρο END του πληκτρολογίου μας. Πρό­­κει­ται για μια αναζήτηση στο Google, η οποία όμως ψάχνει μόνο στις αναρτήσεις μας!

 7  «Αφιερώματα». Τα συναντάμε στο τέλος και περιλαμβάνουν όσα δημοσιεύματα α­­­να­­πτύσ­­σο­­νται σε συνέχειες.


Λοιπόν, τι λέτε; Πάμε για ορθοπεταλιές;

(Θυμηθείτε μόνο ότι προηγούνται τα μαθήματα και τα παιχνίδια,
οι βόλτες, τα εξωσχολικά βιβλία αλλά και το χαζολόγημα!)


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΠΟΔήΛΑΤΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.