Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Αποκριάτικες στολές


Ιδέες για να φτιάξουν τα παιδιά χει-
ροποίητες στολές με λίγα χρήματα!


 1 


Στολή λέγκο, πανεύκολη, αρκεί να έχουμε ένα μεγάλο ορ­θο­γώ­­νι­ο κουτί και 6 ισομεγέθη στρογγυλά μπολάκια... α, και κόκκινο χρώ­μα βέβαια...

 2 


Στολή γάτας. Ένα μαύρο κορμάκι και ένα επίσης μαύρο κολάν. Η στέκα με τα αυτάκια είναι χειροποίητη και εύκολο να φτιαχτεί. Μπο­­ρού­με να συμπληρώσουμε το σύνολο με μια μαύρη τούλινη φου­­στί­τσα και με μαύρη ουρίτσα.

 3 


Στολή μέλισσας. Χρειαζόμαστε ένα κίτρινο μπλουζάκι και με­ρι­κές μαύρες λωρίδες που θα ράψουμε πάνω της. Ένα ζευγάρι φτε­ρά και μια στέκα σε κιτρινόμαυρο.

 4 


Υπέροχη ιδέα η παρακάτω: γλάστρα! Χρειαζόμαστε έναν πλα­στι­κό κουβά, που τον κόβουμε στο κάτω μέρος, και μερικά πλα­στι­κά λου­λούδια.

 5 


Μία παιχνιδιάρικη ιδέα: ντυθείτε ξυλομπογιά! Η επιλογή του χρώ­­μα­τος είναι ελεύθερη, αρκεί να έχετε ένα μπλουζάκι κι ένα πα­ντε­­λό­νι στο συγκεκριμένο χρώμα...

 6 


Χαβανέζα. Για τη φούστα χρειαζόμαστε σχοινί, χόρτο ή ακόμα και φύλλα εφημερίδας. Σαγιονάρες για τα πόδια και λουλούδια για κο­λιέ και τα μαλλιά. Το γιουκαλίλι έχει φτιαχτεί με κουτιά δη­μη­τρι­α­­κών.

 7 


Στολή ιππότη: φτιαγμένη με αλουμινένια ταψάκια και άλλα τέ­τοιου είδους βοηθήματα της κουζίνας.

 8 


Μικρός τυμπανιστής: με κόκκινη αυτοκόλλητη ταινία, καπάκια μπου­κα­λιών για κουμπιά και λίγο χαρτόνι για το καπέλο είναι έ­­τοι­μη η στολή.

ΠΗΓΕΣ: aneraida.blogspot.gr, eustathiaartandcraft.blogspot.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Απόκριες, κατασκευές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.