Το ΠΟΔήΛΑΤΟ ανανεώνεται εμφανισιακά. Σιγά σιγά προσαρμόζονται και οι παλαιότερες αναρτήσεις του. Καλό καλοκαίρι!

12 Φεβρουαρίου 2013

Αποκριάτικες στολές


Ιδέες για να φτιάξουν τα παιδιά χει-
ροποίητες στολές με λίγα χρήματα!

 1  Στολή λέγκο, πανεύκολη, αρκεί να έχουμε ένα μεγάλο ορ­θο­γώ­­νι­ο κου­τί και 6 ισομεγέθη στρογγυλά μπολάκια... α, και κόκκινο χρώ­μα βέ­βαι­α...


 2  Στολή γάτας. Ένα μαύρο κορμάκι και ένα επίσης μαύρο κολάν. Η στέ­κα με τα αυτάκια είναι χειροποίητη και εύκολο να φτιαχτεί. Μπο­­ρού­με να συμπληρώσουμε το σύνολο με μια μαύρη τούλινη φου­­στί­τσα και με μαύρη ουρίτσα.


 3  Στολή μέλισσας. Χρειαζόμαστε ένα κίτρινο μπλουζάκι και με­ρι­κές μαύ­ρες λωρίδες που θα ράψουμε πάνω της. Ένα ζευγάρι φτε­ρά και μια στέκα σε κιτρινόμαυρο.


 4  Υπέροχη ιδέα η παρακάτω: γλάστρα! Χρειαζόμαστε έναν πλα­στι­κό κου­βά, που τον κόβουμε στο κάτω μέρος, και μερικά πλα­στι­κά λου­­λού­δια.


 5  Μία παιχνιδιάρικη ιδέα: ντυθείτε ξυλομπογιά! Η επιλογή του χρώ­­μα­τος είναι ελεύθερη, αρκεί να έχετε ένα μπλουζάκι κι ένα πα­ντε­­λό­νι στο συγκεκριμένο χρώμα...


 6  Χαβανέζα. Για τη φούστα χρειαζόμαστε σχοινί, χόρτο ή ακόμα και φύλ­λα εφημερίδας. Σαγιονάρες για τα πόδια και λουλούδια για κο­λιέ και τα μαλλιά. Το γιουκαλίλι έχει φτιαχτεί με κουτιά δη­μη­τρι­α­­κών.


 7  Στολή ιππότη: φτιαγμένη με αλουμινένια ταψάκια και άλλα τέ­τοιου εί­δους βοηθήματα της κουζίνας.


 8  Μικρός τυμπανιστής: με κόκκινη αυτοκόλλητη ταινία, καπάκια μπου­κα­λιών για κουμπιά και λίγο χαρτόνι για το καπέλο είναι έ­­τοι­μη η στολή.


ΠΗΓΕΣ: aneraida.blogspot.gr, eustathiaartandcraft.blogspot.gr


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Απόκριες, κατασκευές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κου­μπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.