Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Πωλείται γηροκομείο

Από την player99

Καλημέρα, τι μου κάνετε; Είμαι ο κύριος Βαγγέλης ή Βάγγος όπως με φωνάζουν οι φίλοι, οι συγγενείς και γενικώς όσοι με ξέρουν. Από κει και πέρα πείτε με ό­πως θέ­λε­τε. Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι πουλάω ένα γηροκομείο, με πολ­λούς ηλι­κιωμένους, δώρο, μην ανησυχείτε. Είναι κοντά στο μετρό Πανόρμου. Α­κό­μα είναι 170 τετραγωνικά μέτρα, στον πρώτο όροφο, έχει 26 δωμάτια, 2 κου­ζί­νες, 6 μπά­νια, 4 W/C και 2 τεράστια καθιστικά. Βρίσκεται στους Α­μπε­λό­κη­πους και είναι τέλειο. Ξέρετε, ο πατέρας μου με τον παππού μου το έφτιαξαν. Δεν ή­ταν να γίνει γηροκο­μείο αλλά μέχρι να το φτιάξουν ο παππούς μου και η για­γιά μου είχαν γεράσει οπότε το έκαναν γηροκομείο.

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε ή εμένα ή τη γυναίκα μου Ζου­μπου­λί­α ή όπως τη λέω εγώ Ζούμπω. Καλέστε στο τηλέφωνο 210-0000000. Κινητό δεν έχω, μου το κόψανε και περιμένω κάποιος να αγοράσει το γηροκομείο για να μου δώσει το πρώτο, άντε και το δεύτερο νοίκι να το πληρώσω.

Ευχαριστώ πολύ.

Κύριος και κυρία ΜαλαματένιοιΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.