Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Η ιστορία δύο φίλων

Από τον Κρίνο και την El

Καθώς καθόμουν στον καναπέ με τη φίλη μου, μου ήρθε μια ιδέα, να γράψουμε μια ιστορία για το αγαπημένο μας ιστολόγιο. Η ι­στο­ρί­α αρ­χίζει κάπως έτσι:

Κάποτε σε μια μικρή πόλη, ζούσε η Μαρία, και η Ελίζα. Ήταν δύο φί­λες πολύ ευγενικές, καλές και συμπαθητικές κοπέλες. Ήταν α­χώ­ρι­στες ώ­σπου ένα ερώτημα άγγιξε τις ζωές τους, η φιλία τους ή η καριέρα;


Η Μαρία ήθελε να γίνει σεφ και να σπουδάσει στην Ελβετία. Η Ε­λί­ζα πάλι ήθελε να σπουδάσει φαρμακοποιός. Και οι δύο ήταν ε­ξαι­ρε­τι­κές στο ταλέντο τους. Η καθεμιά ακολούθησε το όνειρό της και η φιλία τους σταμάτησε εκεί.

Μετά από πολλά χρόνια, τυχαία συναντήθηκαν σε ένα πάρκο στην Ελ­βε­τί­α. Η Ελίζα είχε πάει διακοπές με την αδερφή της, την Αθηνά και η Μαρία τώρα πια ζούσε και σπούδαζε εκεί. Η Μαρία τις κάλεσε στο ε­στιατόριο της το «Maria’s restaurant». Οι δύο φίλες συ­γκι­νή­θη­καν, τόσο, που η Ελίζα πήρε την απόφαση να μείνει μόνιμα στην Ελβετία.

Τώρα ζούνε ξανά τη δυνατή φιλία τους, που είχε σταματήσει τόσο α­­πό­το­μα εκείνα τα χρόνια.
4 σχόλια:

Connie11 είπε...

Μόνο ένα έχω να πω!Υπέροχο:))

tzina45 είπε...

Πολύ καλό είναι , μπράβο σας.

vickos22 είπε...

:-] Μπράβο κορίτσια!

elpis00 είπε...

Πολύ ωραίο κείμενο!:0

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.