Το ΠΟΔήΛΑΤΟ ανανεώνεται εμφανισιακά. Σιγά σιγά προσαρμόζονται και οι παλαιότερες αναρτήσεις του. Καλό καλοκαίρι!

28 Νοεμβρίου 2012

Το στοιχειωμένο σπίτι απέναντί μου

Από τη Despina01

Ζω σε ένα καταπληκτικό σπίτι. Ανοίγω το παράθυρο και βλέπω θάλασσα. Όμως πα­ρα­τή­ρη­σα ότι το άλλο παράθυρο δεν άνοιγε. Τότε παίρνω τη σκούπα και δίνω μια και το πα­ρά­θυ­ρο σπάει. Τότε αντικρίζω ένα σπίτι πολύ παλιό. Οι τοίχοι είχαν σαπίσει το ί­διο και οι πόρ­τες.

Να περάσομε όμως προς τα μέσα. Λοιπόν, δεν άντεχα άλλο και πηδάω από το πα­ρά­θυ­ρο, σπάω την πόρτα και μπαίνω μέσα. Μόλις μπήκα τι να δω. Όλα τα πράγματα ή­ταν τό­σο παλιά, όμως ήταν πολύ γερά. Ξαφνικά βλέπω ένα ποντίκι να κατευθύνεται προς κάτι σκά­λες. Το ακολούθησα. Όπως κατέβηκα είδα μια καρέκλα να κουνιέται. Τρό­μα­ξα. Με­τά α­φού ανέβηκα άκουσα θορύβους. Και ξαφνικά πετάγονται νυ­χτε­ρί­δες. Ξετρόμαξα γιατί πί­στευ­α πως ήταν οι νυχτερίδες. Όμως αφού έφυγαν τον ξα­νά­κου­σα. Τότε τρόμα­ξα γιατί πί­στευ­α πάρα πολύ.

Βγαίνω έξω τρέχοντας πάω σπίτι κλείνω το παράθυρο πάω στο δωμάτιό μου και κλεί­νω την πόρτα. Ορκίστηκα να μην ξαναπάω σε αυτό το σπίτι πότε ξανά.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: παιδικές δημιουργίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κου­μπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.