4 Σεπ 2011

9 blog...άκια

Ένα ιστολόγιο για μαθητές Δ΄ τάξης και όχι μόνο! Μέσα από τις χρήσιμες συνδέσεις που προσφέρει, μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση, τα παιδιά προσεγγίζουν τη γνώση με έναν διαφορετικό, πολύπλευρο και σύγχρονο τρόπο.

Τα «9 blog...άκια» τα επιμελήθηκε ο συνάδελφος Παύλος Κώτσης κατά το σχολικό έτος 2009/10. Το υλικό για τα μαθήματα είναι εξαιρετικό, ωστόσο ξεχωρίζουμε τις «εβδομάδες ανάγνωσης» και το «αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο», που προκαλούν αίσθηση.

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρωθεί, όμως αξίζει να πατήσετε στην εικόνα και να πλοηγηθείτε στις σελίδες του:



► Την επόμενη σχολική χρονιά οι μαθητές και ο δάσκαλος συναντήθηκαν σε ένα νέο ιστολόγιο, το «ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ... ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!». Περισσότερα εδώ.

Προτείνουμε

2 σχόλια:

Πέμπτη ...και καλύτεροι !!! είπε...

Πολλά, πολλά, πολλά ευχαριστώ για το εξαιρετικό αφιέρωμα στα "9 blog ...άκια". Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις θετικά σχόλια και μάλιστα από ένα εκπληκτικό εκπαιδευτικό blog όπως είναι το "ΠΟΔήΛΑΤΟ".

Τα "9 blog ...άκια" ήταν η αρχή του διαδικτυακού σχολικού ταξιδιού μου. Κι όπως πολύ εύστοχα παρατηρείς, ξεχωρίζει το αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο. Απίστευτη και σπουδαία εμπειρία. Λυπηθήκαμε όλοι όταν τελείωσε.

Και πάλι ευχαριστώ και εύχομαι καλή σχολική χρονιά να έχουμε όλοι, με μεγάλη υπομονή και πολλή δύναμη για να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουμε (και που μερικά ήδη τα συναντάμε από τώρα).

Παύλος Κώτσης
Δάσκαλος

δάσκαλος98 είπε...

Φίλε, Παύλο, θα μας ευχαριστήσεις περισσότερο μόλις δούμε τη νέα δουλειά σου! Είμαστε "συντονισμένοι"! ;))

Διαβάστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα