Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Αναμνήσεις από το καλοκαίρι

Από τον george21

Αυτό το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία. Πήγα στο χωριό μου και από εκεί σε πολλά υ­­πέ­­­ρο­­χα μέρη. Οι διακοπές μου άρχισαν στις 23 Ιουλίου και τελείωσαν στις 1 Σε­πτεμ­βρί­ου. Μα­ζί μου ήταν η οικογένειά μου και τα ξαδέρφια μου.

Αρχικά πήγα στο χωριό μου που είναι 10 λεπτά έξω από το Αγρίνιο. Εκεί βρίσκεται η Τ.Λ. Κα­στρα­κί­ου στην οποία πηγαίναμε και βλέπαμε τα ξαδέρφια μας και τους θείους μας να κά­νουν τζετ σκι! Γύρω στις 18 Αυγούστου ήρθε μια θεία μου και μαζί της κά­θε βράδυ βγαί­να­με και πηγαίναμε σε εστιατόρια! Δύο μέρες αργότερα, στις 20 Αυ­γού­στου, πήγαμε για έ­ξι μέρες στον Βράχο της Πρέβεζας. Εκεί βρήκαμε ε­νοι­κια­ζό­με­να δωμάτια που ήταν 50 μ. α­πό την παραλία. Κάθε πρωί και κάθε α­πό­γευ­μα πη­γαί­να­με στην παραλία. Μια μέρα είχε πο­λύ κύμα... Ήταν πολύ ψηλό, γύρω στο 1,5 μέ­τρο. Έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε ένα παι­χνί­δι... Ένα παιδί έκανε πως πνιγόταν και τα υπόλοιπα έτρεχαν για να το σώσουν!

Μιας και ήμασταν κοντά στον Αχέροντα ποταμό αποφασίσαμε να τον ε­πι­σκε­φτού­με. Με το α­μά­ξι πήγαμε πολύ ψηλά... Γύρω στα 600 μέτρα με αποτέλεσμα τα αυτιά μας να βου­­λώ­νουν! Όταν κατεβήκαμε, βρήκαμε έναν σύλλογο όπου μπορούσες να κά­νεις ρά­φτινγκ. Α­μέ­σως μπήκαμε στη φουσκωτή βάρκα, αρπάξαμε τα κουπιά και αρ­χί­σα­με να τα πλα­τσου­ρί­ζου­με στο νερό! Αφού τελείωσε αυτή η υπέροχη εμπειρία μια έκπληξη μας πε­­ρί­με­νε: να δι­α­σχί­σου­με το φαράγγι. Ξεκινήσαμε αλλά κάποιοι εί­παν να μην πάμε επειδή το νε­ρό ή­ταν κρύο. Εγώ όμως όχι μόνο πήγα αλλά βούτηξα και στο ποτάμι. Το νερό ή­ταν στους 3°C. Αυτή ήταν η καλύτερή μου εμπειρία. Με­τά επισκεφτήκαμε την Πάργα και το κά­στρο της. Γυρίζοντας σπίτι εξαντλημένοι μα­ζέ­ψα­με τα πράγματά μας για να γυρί­σουμε στο χω­ριό. Αφού γυρίσαμε κάτσαμε λίγες μέ­ρες και μετά επιστρέψαμε στην Αθή­να... Πάλι μέ­σα στο καυσαέριο.

Γενικώς χάρηκα που γύρισα στην Αθήνα, γιατί θα ξαναδώ τους φίλους μου. Πάντως έ­να πράγ­μα έχω να πω:ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: παιδικές δημιουργίες


1 σχόλιο:

δάσκαλος98 είπε...

Το νερό ήταν στους 3°C: "George21 ο Τολμηρός"!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.