17 Οκτ 2011

Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον

Από την El
Μαθήτρια της έκτης τάξης

Υπάρχει ένα χωριό που ονομάζεται Παρελθόν. Είναι ένα υπέροχο και παλιό χωριό. Εκεί ζει ο ξακουστός κύριος Παρελθόν. Είναι ο πρόεδρος του χωριού και ένας πολύ καλός άνθρωπος, ευγενικός και πολύ καλλιεργημένος.

Οι τρεις γιοι του ο Αόριστος, ο Παρατατικός και ο Υπερσυντέλικος είναι επίσης πολύ καλοί.



Το απέναντι χωριό λέγεται Παρόν, είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό. Με πολλά καλλιεργημένα οικόπεδα και υπέροχα ψηλά δέντρα. Ο πρόεδρος του χωριού είναι ο κύριος Παρόν. Είναι ένας ευγενικός και πολύ καλός άνθρωπος.

Έχει και εκείνος δύο γιους. Τον Ενεστώτα και τον Παρακείμενο. Είναι πολύ συμπαθητικά και καλά παιδιά.


Υπήρχε και ένα χωριό ακριβώς δίπλα και το όνομα του είναι Μέλλον. Είναι ένα υπέροχο χωριό, πανέμορφο και σχετικά μοντέρνο. Με φυτά, δέντρα και πολλά λουλούδια. Ο πρόεδρος του χωριού είναι ο κύριος Μέλλον. Είναι ένας ευγενέστατος, εργατικός, συμπαθητικός κύριος.

Και αυτός έχει 3 γιους. Τον Εξακολουθητικό Μέλλοντα, τον Συντελεσμένο Μέλλοντα και τον Συνοπτικό Μέλλοντα. Είναι έξυπνα, εργατικά και κυρίως ευγενικά παιδιά.


Όμως καθώς τα χρόνια περνούσαν οι σχέσεις τους άρχισαν να χαλάνε. Και μετά από πολύ καιρό ένας πόλεμος ξεκίνησε ανάμεσα στο χωριό Παρελθόν και στο χωριό Μέλλον. Το χωριό Παρόν δεν είχε ανακατευτεί, ώσπου μία μέρα, 1 αντιπρόσωπος του κάθε χωριού πήγε και έβαλε λόγια ο ένας για τον άλλον.

Δηλαδή οι Παρόντες, έλεγαν ότι οι Παρελθόντες ήταν έτοιμοι να τους κηρύξουν πόλεμο, και οι Παρελθόντες έλεγαν ότι οι Μελλοντικοί θα προσπαθούσαν μετά τον πόλεμο να τους κάνουν να δεχτούν να γίνουν ένα χωριό και να νικήσουν τους Παρελθόντες.

Με όλο αυτό οι Παρόντες κατάφεραν να μπουν στο πόλεμο, ο οποίος κράτησε δέκα ολόκληρα χρόνια. Κάποια στιγμή πολλοί κάτοικοι μαζί με τους γιους των προέδρων ξεσηκώθηκαν, γιατί δεν άντεχαν την καταπίεση αυτή αλλά και το μίσος των ανθρώπων που πολεμούσαν. Τελικά κατάφεραν να σταματήσουν τον πόλεμο αυτόν.

Εικόνα: El

Σιγά σιγά, με τα χρόνια άρχισαν όλοι να γίνονται οικογένεια ξανά. Όμως συνέχισε να υπάρχει έστω και λίγο μίσος, αλλά και αυτό στο τέλος έσβησε τελείως από συναίσθημα. Έτσι έγιναν όλοι καλοί φίλοι.

Στο τέλος έγιναν ένα χωριό με μικρές περιοχές, που λέγονταν Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον. Το τελικό τους όνομα είναι Χρόνοι.

Ρήματα

6 σχόλια:

δάσκαλος98 είπε...

Τι ευχάριστη έκπληξη! Μπράβο, αστέρι μου! :))

Anastazzzia είπε...

Εξαιρετική ανάρτηση! Μπράβο στο συγγραφέα! Δεν έχω λόγια!

tzina45 είπε...

Τι τέλοιο που είναι; Μπράβο!

george pntlks είπε...

Έμεινα στον τόπο!! Συγχαρητήρια!

Κρίνος είπε...

Εκπληκτικό

El είπε...

Ευχαριστώ πολύ!

Διαβάστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα