Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Παιδίον Τόπος

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Είναι ιστολόγιο πανάξιων εκπαιδευτικών –δασκάλων και συ­να­δέλ­φων ει­δι­κο­τή­των. Έρχεται από τη δυτική Θεσσαλονίκη και το 8ο Δη­μο­τι­κό Σχο­λεί­ο Ελευθερίου-Κορδελιού.

Και τι δεν έχει αυτός ο... τόπος! Πλούσιο υλικό για τις μεγάλες κυ­ρί­ως τά­ξεις του δημοτικού, θέματα για την τέχνη, μουσική, μα­θή­μα­τα αγγλι­κών, ζητήματα πληροφορικής (με έμφαση στην ασφαλή χρή­ση του δι­­α­δι­κτύ­ου), παιχνίδια, ταινίες, βιβλιοπροτάσεις –τι να πρω­το­πεί κανείς!

Πατήστε στην εικόνα

Μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά και στα ιστολόγια που
προτείνει, οργανωμένα ανά τάξη και θεματική ενότητα.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: παιδικά ιστολόγια


6 σχόλια:

paraskevi malouxou είπε...

Πολύ ωραίο!

δάσκαλος98 είπε...

Είναι αυτό που λέμε "ήρεμη δύναμη"! :))

Ελισάβετ Σατσόγλου είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια! Είναι πολύ ενθαρρυντικό για να συνεχίσουμε με δύναμη και μεράκι!!

δάσκαλος98 είπε...

Νομίζω ότι είστε σημείο αναφοράς εδώ και πολύ καιρό. Καλή δύναμη -το μεράκι σας φαίνεται! :))

Αδάμ Δημήτριος είπε...

Συνάδελφε σε ευχαριστώ για την παρουσίαση του ιστολογίου μας. Προσπαθούμε και ότι... προκύψει. Βοηθάει την προσπάθειά μας, η αναγνώρισή της από συναδέλφους γνώστες του αντικειμένου όπως εσύ.

δάσκαλος98 είπε...

Να 'σαι καλά, Δημήτρη! Όταν ξεκινούσα το ...ιστολογείν ήσασταν από τους πρώτους που με εντυπωσίασαν και παρακολουθούσα. Δεν έγραψα πολλά, γιατί πράγματι δεν ήξερα τι να πρωτοπώ! Και πάλι μπράβο! :))
Γιώργος

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.