Το ΠΟΔήΛΑΤΟ ανανεώνεται εμφανισιακά. Σιγά σιγά προσαρμόζονται και οι παλαιότερες αναρτήσεις του. Καλό καλοκαίρι!

11 Μαΐου 2013

Η παράξενη αποστολή

Από τον aektzispilotos2001

Καραγκιόζης, Κοκκινοσκουφίτσα και Μέγας Αλέξανδρος


Αυτά τα τόσο διαφορετικά πρόσωπα συναντήθηκαν πρόσφατα στη Δυτική Ευρώπη. Ο Κα­ρα­γκιό­ζης ήταν Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών. Η Κοκκινοσκουφίτσα έπρεπε να φτά­σει στα δάση του Αμαζονίου για να παραδώσει άλλο ένα καλάθι με φρούτα στη γιαγιά της. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσε να διασχίσει τον Ατλαντικό γιατί ε­κεί παραμόνευε ο κα­κός λύκος, έτσι έπρεπε να περάσει από την Ευρώπη, την Ασία και έπειτα να διασχίσει τον μεγάλο Ειρηνικό Ωκεανό. Ο Μέγας Αλέξανδρος έπρεπε να κα­τα­κτή­σει νέες περιοχές στα βάθη της Ασίας.

Ποτέ άλλοτε δεν είχαν βρεθεί σε τόσο περίεργη κατάσταση όλοι έπρεπε να πάνε στις α­πο­στο­λές τους. Όμως υπήρχαν πολλοί εχθροί στη διαδρομή όπως: Πέρσες, κακοί λύ­κοι που εί­χαν δραπετεύσει από τα παραμύθια αλλά και ανταγωνιστές που ήθελαν να βγάλουν τον Καραγκιόζη νοκ άουτ τον Κα­ρα­γκιό­ζη ώστε να μην αγωνιστεί.

Έτσι είπαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε όλοι να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Έπειτα από πολύ δρόμο αποφάσισαν να σταματήσουν στις Άλπεις για μια ζεστή σο­κο­λά­τα. Μετά από λίγο σταμάτησαν στα Τέμπη για να κάνουν ράφτινγκ και να πιουν έναν α­πο­χαι­ρε­τι­στή­ρι­ο καφέ επειδή ο Καραγκιόζης έπρεπε να πάρει τον δεύ­τε­ρο δρόμο και να πά­ει στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

Λίγο πριν αποχαιρετιστούν αποφάσισαν να κάνουν ένα reunion εκεί που βρέθηκαν πρώ­τη φο­ρά. Οι άλλοι δύο συνέχισαν και έκαναν μια στάση στην Κωνσταντινούπολη για μπά­ντζι-τζά­μπινγκ στον Βόσπορο. Στα βάθη της Μέσης Ανατολής α­πο­χαι­ρε­τή­θη­καν στην πύ­λη της Βαβυλώνας. Η Κοκκινοσκουφίτσα συνέχισε και διέσχισε τον Ει­ρη­νι­κό Ωκεανό αλ­λά κα­θώς κολυμπούσε στο πιο βαθύ μέρος του κόσμου συνάντησε τον Πι και τον φίλο του, οι ο­ποί­οι τη μετέφεραν στη Νότια Αμερική, τότε η Κοκ­κι­νο­σκου­φί­τσα πήγε τα φρού­τα στη για­γιά της και έφυγε τρέχοντας για τo reunion στη Δυ­τι­κή Ευρώπη. Για να το κα­ταφέρει αυ­τό πέρασε τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Τέλος όλοι ξανασυναντήθηκαν. Ο Καραγκιόζης Ολυμπιονίκης ξανά, ο Μέγας Α­λέ­ξαν­δρος τα­λαι­πω­ρη­μέ­νος από τις μάχες και η Κοκκινοσκουφίτσα που είχε σπάσει πα­γκό­σμι­ο ρε­κόρ τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες που το κατείχε ο Φιλέας Φογκ και ο Πα­σπαρ­τού α­πό το 1897 αλλά η Κοκ­κι­νο­σκου­φί­τσα το έκανε σε 79 ημέρες!

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Nasia28Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κου­μπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.