Το ΠΟΔήΛΑΤΟ ανανεώνεται εμφανισιακά. Σιγά σιγά προσαρμόζονται και οι παλαιότερες αναρτήσεις του. Καλό καλοκαίρι!

20 Μαΐου 2013

Η ασυνήθιστη συνάντηση

Από τον Anthony12

Καραγκιόζης, Κοκκινοσκουφίτσα και Μέγας Αλέξανδρος


Αυτά τα τόσο διαφορετικά πρόσωπα συναντήθηκαν στο δάσος της Παραμυθοχώρας ε­νώ η Κοκκινοσκουφίτσα μάζευε φράουλες για τη γιαγιά της.

Ο Καραγκιόζης ήταν ξαφνιασμένος, γιατί δεν έβλεπε ούτε την παράγκα του ούτε τα παι­διά του. Έριξε μια καλή ματιά τριγύρω και αφού δε βρήκε τίποτα κατάλαβε τι είχε συμ­βεί. Βρι­σκό­ταν μέσα σε κάποιο παραμύθι. Μετά από αυτήν την ανακάλυψη που έ­κα­νε προ­σπά­θη­σε να καταλάβει σε ποιο παραμύθι βρισκόταν. Δεν είχε καταφέρει τί­πο­τα μέχρι που είδε την Κοκκινοσκουφίτσα να τραγουδάει στο δάσος στο οποίο βρι­σκό­ταν εκείνος. Η Κοκ­κι­νο­σκου­φί­τσα φοβήθηκε μόλις τον είδε και κρύφτηκε γρή­γο­ρα πίσω από ένα δέ­ντρο. Όμως α­φού κατάλαβε ότι δε θα της έκανε κακό, βγήκε από την κρυψώνα της και συνεννοήθηκαν για το πώς ο Καραγκιόζης θα επέστρεφε στο σπί­τι του.

Τότε εμφανίστηκε από το πουθενά ο Μέγας Αλέξανδρος. Μπερδεμένος ρώτησε την Κοκ­κι­νο­σκου­φί­τσα και τον Καραγκιόζη πού βρισκόταν. Εκείνοι του εξήγησαν ότι είχε μπει μέσα στο παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας και ότι το ίδιο είχε πάθει και ο Κα­ρα­γκιό­ζης.

Η Κοκκινοσκουφίτσα ήθελε πολύ να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στις ιστορίες τους και ευ­τυ­χώς ήξερε τον τρόπο. Εξήγησε στους δύο άντρες πως υπήρχε μηχανή του χρό­νου και ό­τι με αυτήν θα μπορούσαν να μεταφερθούν πίσω στα σπίτια τους.

Έτσι η Κοκκινοσκουφίτσα τους οδήγησε στη χρονομηχανή και εκείνοι γύρισαν στα σπί­τια τους με ασφάλεια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κου­μπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.