31 Αυγούστου 2013

Σημαίες για... φάγωμα!

Το 2009, στη Διεθνή Έκθεση Φαγητού του Σίδνεϊ (Αυστραλία), οι διοργανωτές τί­μη­σαν τις χώρες που συμμετείχαν με έναν πρωτότυπο τρόπο: δημιούργησαν τη ση­μαί­α κα­θε­μιάς χρησιμοποιώντας τρόφιμα που αντιπροσωπεύουν την ε­θνι­κή κουζίνα τους!

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και σίγουρα ανοίγει την όρεξη. Οι πάγκοι γέ­μι­σαν σα­λά­τες, μακαρονάδες, ρύζι, τυριά, σάλτσες, λουκάνικα, σούσι, χοτ ντογκ, κρε­α­τό­πι­τες, φρού­τα –ακόμη και μπισκότα με μαρμελάδα!

Απολαύστε μερικά από τα έργα των καλλιτεχνών κι ελάτε να παίξουμε: Ποιες χώ­ρες κρύ­βο­νται στις πιατέλες; Δείτε την απάντηση περνώντας το βελάκι σας πά­νω α­πό τις εικόνες!

Ευρώπη


Ασία


Αμερική


Ωκεανία


Ορίστε και οι εικόνες για το αρχείο σας:


ΕΙΚΟΝΕΣ: blog2.denydesigns.com | ΣΗΜΑΙΕΣ: el.wikipedia.org (επιμέλεια: podilato98.blogspot.com)

3 σχόλια:

 1. Πολύ εντυπωσιακές (και ορεκτικές) οι σημαίες, αλλά και η δική σου δουλειά με το mouseover που βοηθάει να κάνουμε τη σύγκριση.Μπράβο! :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για πρώτο πιάτο θα πάρω Ιταλία, θα συνεχίσω με Ηνωμένες Πολιτείες (αν και μου φαίνονται πολλά) και για το τέλος θα κλείσω με τη Γαλλία!

  Αλλά αφού δεν πεινάω, πώς θα φάω; :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ maranda: Ευχαριστώ! :D

  @ ο ζωηρός μαθητής!: Χε χε! Εγώ θα τη βγάλω με λίγη Ελλάδα και θα τσιμπολογήσω από τη Γαλλία σου! :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κε­φα­λαί­α (σημαίνει ότι φωνάζετε), για­τί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δη­μο­σί­ευ­ση ελέγξτε για τυχόν λάθη α­προ­σε­ξί­ας, πατώντας στο κου­μπί «Προ­ε­πι­σκό­πη­ση».

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ