Το ΠΟΔήΛΑΤΟ ανανεώνεται εμφανισιακά. Σιγά σιγά προσαρμόζονται και οι παλαιότερες αναρτήσεις του. Καλό καλοκαίρι!

31 Αυγούστου 2013

Σημαίες για... φάγωμα!

Το 2009, στη Διεθνή Έκθεση Φαγητού του Σίδνεϊ (Αυστραλία), οι διοργανωτές τί­μη­σαν τις χώρες που συμμετείχαν με έναν πρωτότυπο τρόπο: δημιούργησαν τη ση­μαί­α κα­θε­μιάς χρησιμοποιώντας τρόφιμα που αντιπροσωπεύουν την εθνική κουζίνα τους!

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και σίγουρα ανοίγει την όρεξη. Οι πάγκοι γέ­μι­σαν σα­λά­τες, μακαρονάδες, ρύζι, τυριά, σάλτσες, λουκάνικα, σούσι, χοτ ντογκ, κρε­α­τό­πι­τες, φρού­τα –ακόμη και μπισκότα με μαρμελάδα!

Απολαύστε μερικά από τα έργα των καλλιτεχνών κι ελάτε να παίξουμε: Ποιες χώ­ρες κρύ­βο­νται στις πιατέλες; Δείτε την απάντηση περνώντας το βελάκι σας πάνω α­πό τις εικόνες!

Ευρώπη


Ασία


Αμερική


Ωκεανία


Ακολουθούν οι εικόνες για το αρχείο σας:


ΕΙΚΟΝΕΣ: blog2.denydesigns.com | ΣΗΜΑΙΕΣ: el.wikipedia.org


3 σχόλια:

maranda είπε...

Πολύ εντυπωσιακές (και ορεκτικές) οι σημαίες, αλλά και η δική σου δουλειά με το mouseover που βοηθάει να κάνουμε τη σύγκριση.Μπράβο! :))

ο ζωηρός μαθητής! είπε...

Για πρώτο πιάτο θα πάρω Ιταλία, θα συνεχίσω με Ηνωμένες Πολιτείες (αν και μου φαίνονται πολλά) και για το τέλος θα κλείσω με τη Γαλλία!

Αλλά αφού δεν πεινάω, πώς θα φάω; :))

δάσκαλος98 είπε...

@ maranda: Ευχαριστώ! :D

@ ο ζωηρός μαθητής!: Χε χε! Εγώ θα τη βγάλω με λίγη Ελλάδα και θα τσιμπολογήσω από τη Γαλλία σου! :))

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κου­μπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.