Το ΠΟΔήΛΑΤΟ ανανεώνεται εμφανισιακά. Σιγά σιγά προσαρμόζονται και οι παλαιότερες αναρτήσεις του. Καλό καλοκαίρι!

12 Δεκεμβρίου 2011

Ιταλία

Από τη Sweety

Η Sweety και η May πήγανε στην Ιταλία...

Πήγανε στην Ρώμη. Εκεί απόλαυσαν τον πε­ρί­πα­το ανάμεσα σε ασυνήθιστα μέρη. Εί­δαν το «Κολοσσαίο της Ρώμης», την «Φοντάνα ντι Τρέβι» κτλ.
Στη Ρώμη όμως υπάρχει και ένα κράτος το Βα­τι­κα­νό. Εκεί έκατσαν με τις ώρες και χά­ζευ­αν το μουσείο. Το Βατικανό έχει και μια εκ­κλη­σί­α τον Άγιο Πέτρο (οι δύο εικόνες). Στην πρώ­τη εικόνα φαίνεται πάνω ο Άγιος Πέ­τρος. Το γύρω γύρω του ναού λένε πως εί­ναι τα χέ­ρια του Θεού.
Μετά από λίγες μέρες πήγανε στη Σιένα. Εκεί έ­μει­ναν για τέσσερις ώρες. Έτσι δεν πρό­λα­βαν να την περιτριγυρίσουν. Παρ’ όλα αυτά τους άρεσε.
Μετά πήγανε στην Πίζα. Για πρώτη φορά α­ντί­κρι­ζαν τον πύργο της Πίζας. Εν­θου­σι­ά­στη­καν που τον έβλεπαν για πρώτη φορά. Όλη την ώρα άκουγαν για αυτόν! Εκεί έμειναν τρεις ώρες.
Ο δρόμος τους οδήγησε μέχρι τη Λούκα. Ε­κεί έκαναν ποδήλατο μέσα σε πανέμορφους κή­πους.
Στη συνέχεια ακολούθησε η Φλωρεντία. Τους άρεσε πολύ. Κάθε βράδυ το περνούσαν στην μεγάλη πλατεία του Ντουόμου. Είχαν κα­λές εντυπώσεις από εκείνη την πόλη.
Βενετία! Καλά ακούσατε. Η ομορφότερη πό­λη της Ιταλίας. Εκεί είχαν τις καλύτερες α­να­μνή­σεις. Είδαν σπίτια κτισμένα πάνω στο νε­ρό και ό,τι μπορείς να φανταστείς.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ταξίδια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κου­μπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.