7 Δεκ 2011

Ούφο

Από τον gas7
Μαθητής της έκτης τάξης

Γεια σας θα σας πω μια ιστορία που δε θα την πιστέψετε. Τα προηγούμενα Χριστούγεννα μου χάριζαν πολλά δώρα ήμουν πολύ χαρούμενος. Όμως μια νύχτα των Χριστουγέννων πολύ αργά βγήκα έξω για μια βόλτα και τότε άξαφνα βλέπω στον ουρανό ένα παράξενο πράγμα πολύ γρήγορο. Τότε κατάλαβα ότι είναι ένα ούφο πάρα πολύ μεγάλο τρέχοντας πήγα σπίτι μου από το ούφο βγήκαν έξω δυο εξωγήινοι και με πρόλαβαν.



Τότε δεν ήξερα τι να κάνω, φώναζα δυνατά όσο μπορούσα τίποτα οι δυο εξωγήινοι με πήγαν στο ούφο ήταν πολύ σκοτεινά εκεί μέσα. Τότε έτρεξα με όλη μου τη δύναμη και βγήκα έξω μαζί μου βγήκε ένας μικρός εξωγήινος δεν κατάλαβα στην αρχή τίποτα μετά όταν γύρισα το είδα ενθουσιάστηκα, τρόμαξα τι δε μου ερχόταν στο μυαλό.

Το πήρα σπίτι μου, το πρωί ο μικρός εξωγήινος έκλαιγε γιατί ήθελε στους γονείς του αυτά τα Χριστούγεννα δε μου άρεσαν πολύ, στην αρχή δεν πίστευα στους εξωγήινους αλλά τώρα όπως βλέπετε!

Μια νύχτα άξαφνα ήρθαν χιλιάδες ούφο πυροβόλαγαν, σκότωναν και τι δεν έκαναν. Έψαχναν το μωρό τους τότε εγώ το πήρα στα χέρια μου και άρχισα να τρέχω ανέβηκα σε μια εκκλησία και το έδωσα το μωρό τους, τα ούφο έφυγαν, έσωσα τη Γη μπορείτε να μη με πιστεύετε αλλά αυτό είναι αλήθεια!

Παιδικές δημιουργίες
ΕΙΚΟΝΑ: livrespensadores.net

3 σχόλια:

δάσκαλος98 είπε...

Ευχαριστώ, gas7! Τώρα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος! :))

Πρόσεχε όμως τις τελείες! Λείπουν μπόλικες και λαχάνιασα στο διάβασμα της ιστορίας σου!

elpis00 είπε...

Τέλειο,και συμφωνώ με εσάς δάσκαλε98!

δάσκαλος98 είπε...

:D

Διαβάστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα