Το ΠΟΔήΛΑΤΟ ανανεώνεται εμφανισιακά. Σιγά σιγά προσαρμόζονται και οι παλαιότερες αναρτήσεις του. Καλό καλοκαίρι!

8 Οκτωβρίου 2012

Διαμέρισμα με θέα

Από τον Anthony12

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 85 τ.μ. που κληρονόμησα από τον παππού μου στον Δήμο Ελ­λη­νι­κού με απίστευτη θέα στο πάρκο. Θα βλέπετε το σιντριβάνι, την παιδική χαρά και την εκ­κλη­σί­α.

Έχει αυτόνομη θέρμανση, ευτυχώς δηλαδή, διότι στο επάνω διαμέρισμα μένει ένας γε­ρο­πα­ρά­ξε­νος που θέλει να κάνει οικονομία στο πετρέλαιο. Επίσης έχει ηλιακό θερ­μο­σί­φω­να που πρόσφατα αντικατέστησα επειδή ο προηγούμενος έσπασε. Είχε γε­μί­σει η τα­ράτσα νε­ρά και τρέχαμε όλοι πανικόβλητοι. Ευτυχώς τα νερά δεν μπήκαν στο σπί­τι και δε χά­λα­σαν την εντοιχισμένη κουζίνα.

Επίσης έχει 2 μπάνια για να μην τσακώνεστε ποιος θα μπει πρώτος, δύο υ­πνο­δω­μά­τι­α πο­λύ ήσυχα για να κοιμάστε σαν πουλάκια, ευρύχωρο καθιστικό για να ορ­γα­νώ­νε­τε βρα­διές με επιτραπέζια παιχνίδια και μεγάλο μπαλκόνι για να βάλετε τα φυτά σας ή την ψη­στα­ριά σας για να τσικνίζετε τους γείτονες.

Το σπίτι είναι αρκετά άνετο και πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε την τιμή των 550 ευρώ ως ε­νοί­κι­ο. Εάν όμως δε σας βολεύει μπορούμε να το συζητήσουμε και να βρούμε μία λο­γι­κό­τε­ρη τιμή. Για πληροφορίες καλέστε στο 00-5555555 και ζητήστε τον κ. Φά­νη. Αν δεν τον βρεί­τε ζητήστε τον αδελφό του τον κ. Γιάννη.

Μη μας καλέσετε πολύ νωρίς το πρωί γιατί κοιμόμαστε!1 σχόλιο:

δάσκαλος98 είπε...

Χα χα χα! Πολύ καλό! :))

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κου­μπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.