28 Μαρ 2020

National Geographic

Από τον Python
Μαθητής της έκτης τάξης

Το National Geographic είναι ένα από τα πολλά κανάλια που παρουσιάζει ντοκιμαντέρ με διάφορα ζώα και αρχαίους πολιτισμούς. Επίσης αυτός μήνας είναι αφιερωμένος στα φίδια.

Το National Geographic (παλαιότερα το περιοδικό National Geographic και επώνυμο επίσης ως NAT GEO) είναι το επίσημο περιοδικό της National Geographic Society. Έχει δημοσιεύσει συνεχώς από το πρώτο του τεύχος το 1888, εννέα μήνες μετά την ίδρυση της ίδιας της Εταιρείας. Περιέχει κυρίως άρθρα σχετικά με την επιστήμη, τη γεωγραφία, την ιστορία και τον παγκόσμιο πολιτισμό. Το περιοδικό είναι γνωστό για το παχύ τετράγωνο γυαλιστερό σχήμα του με ένα κίτρινο ορθογώνιο περίγραμμα και την εκτεταμένη χρήση των δραματικών φωτογραφιών.


Από το 2015, το περιοδικό κυκλοφόρησε παγκοσμίως σε περίπου 40 εκδόσεις τοπικής γλώσσας και είχε παγκόσμια κυκλοφορία περίπου 6,5 εκατομμυρίων μηνών σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Washington Post (κάτω από 12 εκατομμύρια περίπου στα τέλη της δεκαετίας του 1980) ή 6,7 εκατομμύρια στο κανάλι της National Geographic. Αυτό περιλαμβάνει κυκλοφορία στις ΗΠΑ ύψους 3,5 εκατομμυρίων.

Επίσης το λινκ για το ελληνικό σάιτ της National Geographic είναι το παρακάτω https://www.natgeotv.com/gr, όπου μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες.

Προτείνουμε

5 σχόλια:

δάσκαλος98 είπε...

Εξαιρετικά ντοκιμαντέρ! 👌

wolf23 είπε...

Python μπορώ να πω πως η εργασία που έκανες είναι ένα από τα αγαπημένα μου κανάλια! Επίσης πολύ καλή και ενδιαφέρον ανάρτηση!😎

μαθητής11 είπε...

Ωραια εργασια

δάσκαλος98 είπε...

Πράγματι, ενδιαφέρουσα! 😉

giannmeta08 είπε...

Τέλειο κείμενο Python

▼ Διαβάστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα