3 Μαρ 2020

Μια μπερδεμένη ιστορία

Από τους April 12, Marina 87 και george.xrn
Μαθητές της έκτης τάξης

Αφήστε τη μουσική να παίζει καθώς διαβάζετε το παραμύθι μας...

Μια φορά και έναν καιρό, ζούσε μια κυνηγός η Πρασινοσκουφίτσα. Επειδή ήταν φτωχή και δεν είχε να φάει, πήγε στο δάσος για να βρει φαγητό.

Εκεί συνάντησε έναν λύκο που τη φοβήθηκε γιατί πήγε να τον σκοτώσει. Πριν προχωρήσει εμφανίστηκε μπροστά της ο Ρομπέν των δασών και διαμαρτυρήθηκε για αυτό που πήγε να κάνει. Όμως η Πρασινοσκουφίτσα δεν τον άκουσε και τον σκότωσε.


Ύστερα ο Ρομπέν των Δασών την έβαλε φυλακή στον Κορυδαλλό όπου βρέθηκε στο ίδιο μπουντρούμι με τον Δρακουμέλ. Συμμάχησαν και αποφάσισαν να το σκάσουν. Καθώς περνούσε ο Παπουτσωμένος Γάτος έξω από τη φυλακή τους άκουσε και ειδοποίησε το FBI. Τότε τους μετέφεραν σε χωριστά κελιά. Τον Δρακουμέλ στο κελί 93 και την Πρασινοσκουφίτσα στο κελί 33.


Ο Δρακουμέλ φώναξε τη γάτα του η οποία άνοιξε την πόρτα με τα νύχια της και τον ελευθέρωσε. Μετά η γάτα άρπαξε τα κλειδιά από τον δεσμοφύλακα που κοιμόταν και άνοιξε τα κελιά των άλλων φυλακισμένων. Οι εφτά νάνοι καθώς περπατούσαν τους είδαν, ενημέρωσαν την αστυνομία και αυτή ήρθε να τους πάρει.



Την τελευταία στιγμή όλοι οι σούπερ ήρωες εμφανίστηκαν μπροστά τους, πήραν τους κακούς και τους πήγαν στον πλανήτη των κακών. Έτσι αυτοί έζησαν έτσι και έτσι και εμείς καλύτερα.


ΕΙΚΟΝΕΣ: emmaangels.blogspot.com (επιμέλεια: podilato98.blogspot.com), ζωγραφίζω.com, youtube.com, greektoons.org, skroutz.gr

5 σχόλια:

δάσκαλος98 είπε...

Έξυπνη ιδέα η μουσική υπόκρουση που διαλέξατε! :))

wolf23 είπε...

Απλά τέλειο, μπράβο παιδιά!!!😎

April 12 είπε...

Ευχαριστούμε !

μαθητής11 είπε...

Πολύ ωραία εργασία

beauty19 είπε...

Mπράβο σας! Φοβερή εργασία !

▼ Διαβάστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα